Ressenya Tina Frankens (Quela vida ens sigui veritat) - Bel Olid

Sinopsis del llibre:


<< La Tina es desperta confosa, amb el cos adolorit i ple de cicatrius. No recorda res del seu passat, però la seva tieta, que té cura d’ella, li explica que ha tingut un accident greu.


A mesura que passa el temps, la noia se sent més forta, i fins i tot comença a sortir de casa... sobretot a les nits. Però els dubtes sobre el seu cos ple de cicatrius i la necessitat de recordar el passat no la deixen descansar. >>

Sinopsis avançada: 

La Tina ha estat tornada a la vida com ho va estar Frankenstein. La seva tieta ha estat recol.lectant peces desde l'accident i ara per fi ha tornat a obrir els ulls. Què passarà quan no recordi qui es? Quan li vinguin records de diferents vides que no lo corresponen?

Opinió personal:

Ha estat una lectura curta i ràpida de llegir, ja que l'autora escriu bé i la història està acompañada d'il.lustracions precioses en color negre y blau-verd.

No és ben bé un llibre de fantasía, col tampoc és urbà. És una barreja de tots dos, conté situacions masclistes de la vida qüotidiana i fets màgics com que la lloba sigui dona. Ha estat bé, però degut a les seves poques pàgines (160 aprox) no puc desvetllar res més.

El final és bastant obert, no sé si hi haurá un altre llibre, i dubtós. No m'ha desagradat però si que podria haver estat més feliç, encara que la vida sigui cruel molts cops.

Personatges:

Tina: Malgrat no saber d'on ve i perquè té el cos ple de cicatrius es mostra valenta i capaç de sortir endavant. No puc dir que m'hagi agradat el seu comportament, perquè hi ha coses que no encaixen, però el veig normal. Un punt a favor de la novel.la es que surten escenes LGBTIQ+ i de masturbació femenina.

Kora: M'ha fascinat com la descrivien, tota blanca i majestuosa, i he valorat positivament que es tractés d'un amor entre persones de diferent color de pell.

Tieta de la Tina: La dona només volia tornar a veure la neboda, però la forma en que ho ha fet ha estat bruta i en contra de l'ètica. No recolzo les seves idees, però si admiro que hagi aconseguit arribar a aquest punt de ciència.

Conclusió:

Llibre curt, fresc, actual i juvenil. El recomanaria a personas que els agradi llegir en català i que estimin novel.les amb un trasfons filosòfic.

Nota: 

7/10

Kisses,

Myn

You Might Also Like

0 comentaris