Ressenya Diagnòstic: Anorèxia de Marliese Arold

Resum:
Es la història d'una jove que pateix aquesta greu malaltia tan freqüent entre les adolescents. Mitjançant l'estructura d'un diàleg, l'autora narra el dia a dia en la vida d'una persona afectada d'aquest mal i ens ajuda a reconéixer els indicis més freqüents que evidencien, malgrat la negació de la malalta en aquest cas, que pateix anorèxia. El llibre explica les conseqüències físiques i psicològiques que els trastorns de l'alimentació tenen en la persona. Però també mostra camins per a solucionar i superar l'anorèxia.

Opinió:
Vaig llegir el llibre per interès, ja que tenim molta informació a internet sobre la anorèxia però només ens parla de manera científica i jo vaig voler saber com se sentia una persona amb aquesta enfermedat. La veritat tracta la vida quotidiana d'una noia normal i es veu com pot cambiar amb unes paraules i uns pensaments. L'escola influeix molt, ja que molt sovint les persones que la pateixen han experimentat també amb l'abús a l'escola i han estat influènciats per els medis de comunicació.
Encara al segle XXI, es discrimina a les persones amb un físic diferent com per exemple una mica més grasses de lo normal o també les que tenen la pell fosca i un llarg etcètera. Deixeume dir-vos, que cadascú es diferent i únic i ningú, NINGÚ, pot dir com heu de ser, com heu d'actuar o el que us a d'agradar. Cadascú es com es, i això es el que ens fa especials.

Puntuació:
8,5 de 10 estrelles

Ens llegim, Nym~ 💕

P.D.: Si voleu parlar amb nosaltres, us sentiu sols o voleu compartir la vostra experiència envieu-nos un gmail o un missatge directe al nostre instagram @nymmynbooks
Tinc un projecte acabat de sortir del forn, però le de comentar amb la Myn, ja us direm!

You Might Also Like

0 comentaris