Primeres impresions - Llàgrimes de sal

Llàgrimes de sal es un llibre tràgic i dur que mostra la crua realitat en la que vivim.
Narra la història del autor, de com ajudava als refugiats quan arribaven a Lampedusa i de totes les penes per les que ha passat aquesta gent.
Explica coses realment impactants que ajuden a concenciar-te sobre els greus problemes que trobem en aquest món i que sovint acostumem a deixar de banda i a fer com si no existissin. En moltes ocasions són tan brutals les escenes relatades, que et porten ganes de plorar i també de matar a qui comet aquestes bestieses.
M'està agradant molt, encara que té punts una mica masclistes que reflecteixen aspectes de fa uns anys; com per exemple la predilecció de que els homes estudiessin i les dones traballessin en la cuina.
No obstant això, es una lectura bastant ràpida i dinàmica, de moment vaig per la pàgina 150 o així, i que enganxa molt; crea una espècie d'adicció a saber més històries d'aquestes pobres persones, que s'han vist obligades a deixar-ho tot i a enfrontar-se a un viatge horrible per poder sobreviure i poder donar un futur millor a la seva familía.
És admirable el treball d'aquest autor, no només per tenir la valentia de recopilar totes aquestes anècdotes, sinó també per haver-les enfrontat i ajudat a tantes persones.
Fa falta més gent així al món.
Kisses,
Myn

You Might Also Like

0 comentaris