Ressenya de El llibre de l'hivern - Francesc Miralles

Resultat d'imatges de el llibre de l'hivern francesc mirallesSinopsis:
El Joel, un noi de Bellvitge de 16 anys, no pensa en altra cosa que a fugir de casa seva per voltar món. Arribat el moment, s'aturarà uns dies en un poble abandonat del Cadí, on un seguit de circumstàncies li faran cercar El llibre de l'hivern, una obra maleïda que pot dur la humanitat a una hibernació irreversible.

Opinió:
Incís.... com que es un llibre de lectura obligatòria a l'escola, la veritat es que no ho vaig llegir per plaer, així que la ressenya serà menys extensa ni concreta.

He trobat d'aquest, un llibre bastant entretingut i una lectura lleugera d'una tarda. Ens parla de la vida d'un noi bastant peculiar, que només pensa en escapar de la seva ciutat on es sent oprimit i acorralat. Però, no te el valor suficient per emprendre aquest viatge ell sol, fins que coneix a una noia que està disposada a marxar amb ell. La pena es que quan arriba l'hora de la veritat, per una serie d'infortunis, no pot anar amb ell. En Joel, així es diu el nostre protagonista, en un acte impulsiu i de ràbia, es llença a l'aventura i fa el seu viatge sol.
...
Ell no en te, de ruta ni guia, així doncs es deixa portar per el curs dels esdeveniments, anant a parar a la casa d'un amic del seu avi, que ja va morir i ara esta abandonada. Allà coneixerà uns personatges molt peculiars relacionats amb la història del propietari de la casa i el Llibre de l'hivern, el qual amaga el secret de la vida.
...
Amb un misteri i perill irreals, en Joel descobrirà que el llibre de  l'hivern no es un de físic, si no la vida mateixa que cadascú escriu amb les seves eleccions.
...
Em podria haver agradat menys, està bastant bé i és també una mica divertit, pero no l'esculliria com a recomanació.

Puntuació:

7,5 de 10 punts

Ens llegim, o no,
Nym<3

You Might Also Like

0 comentaris